Een drijfveer is een wereldbeeld. Een manier van naar de wereld kijken, je perceptie van de omgeving. Drijfveren zijn een voorspeller van gedrag. Ze geven richting aan het gebruik van je mogelijkheden en talenten. In de drijfverentest meten we de drijfveren op het werk. De omgeving heeft invloed op je drijfveren, waardoor het drijfverenpatroon door de tijd kan veranderen. De eerste twee drijfveren blijven eigenlijk altijd gelijk.

Inzicht in drijfveren en talenten

Drijfverentest

De drijfverentest meet wat jou motiveert en beweegt. Wat energie geeft, wat energie kost en hoe je reageert onder stress. Dit geeft inzicht in waarom je doet zoals je doet. En in wat je voorkeur is in aanpak, communicatie en samenwerking. Het is een positieve test die snel een goed beeld geeft van je drijfveren en talenten.

Individu, team en organisatie

De drijfverentest helpt personen en teams prestaties te verbeteren. Drijfveren bepalen in grote mate hoe een individu, team of organisatie functioneert. Ze bepalen iemands motivatie om dingen wel of niet te doen. De test geeft snel inzicht in waarom personen en ook organisaties bepaalde leidende denkpatronen en gewoontes hebben. Dit inzicht biedt vaak nieuwe verrassende invalshoeken om met elkaar in gesprek te gaan en oplossingen te vinden.

Wij zijn gecertificeerd partner van My Motivation Insights. Benieuwd naar jouw drijfveren?
Neem dan contact met ons op.